Yazarlar

20 YILLIK EMEK, BİR KUCAK KİTAP, BİR KUCAK SEVGİ!

Süryaniler ve SEYFO konusunu araştırmaya 1999 yılında başlamıştım. Aradan yaklaşık 20 yıl geçti. SEYFO- Das Jahr des Schwertes 1-2-3, Süryaniler ve SEYFO 1-2-3, Süryani Halk Kahramanı ŞEMUN HANNE HAYDO toplam 4 kitap, 2500 sayfa. Bu kitapları hazırlamak, yazmak, çevirtmek, bastırmak,  yayınlamak ve okuyuculara sunmak hayatımın yaklaşık 20 yılını aldı. 20 yıllık emek, 20 yıllık göz nuru! Bir kucak kitap, bir kucak sevgi, bir kucak umut! Çok şükür bu günleri de gördüm!

Süryaniler ve SEYFO’yu Türkçe olarak 2014 yılında üç cilt halinde yayınladım. Almanya, Avusturya ve İsviçre’de yaşayan, Türkçe bilmeyen Süryanilerin isteği üzerine Almancaya çevirip yayınlamaya karar verdim.  Süryaniler ve  SEYFO 1-2-3 beş yıllık yorucu bir çalışmayla “SEYFO- Das Jahr des Schwertes 1-2-3” adıyla Almancaya çevrildi ve yayınlandı. Bugünden itibaren Almanca SEYFO’yu  okuyuculara sunmaya başladım.

Ayrıca Süryani Halk Kahramanı ŞEMUN HANNE HAYDO adlı kitabımı da Türkçe, Almanca, İngilizce, Hollandaca ve Süryanice olarak okuyuculara sunuyorum. Bochum, 4.3.2019, Kemal Yalçın

Kosten: 50.-€ (3 Bänder) + Versandkosten

Versandkosten innerhalb Deutschlands:      5.-€,

Versandkosten ins EU-Ausland:                     10.-€,

Versandkosten in die Schweiz:                        17.-€,

Süryani Halk Kahramanı ŞEMUN HANNE HAYDO 25.-€ + Versandkosten

Bestellung unter:

www.kemalyalcin.com

[email protected]

https://www.facebook.com/kemal.yalcin.121